Ingredients:
- long grain rice
- peas
- onion
- garlic
- extra virgin olive oil
- wild salmon
- 1/2 lemon
- chili
- salt
Place the slices of salmon on a tray previously drizzled with olive oil. Season with salt, garlic slices , some chilis and sprinkle with lemon. Bring to a preheated oven at 170 until slightly golden. Then lower the oven to 150 ° and let cook. Turn on both sides. In the meanwhile, take half an onion to sauté in olive oil until browned slightly, add the rice and stir well. Then add boiling water and peas and add salt.
Ingredientes:
- arroz extra longo
- ervilhas
- cebola
- alho
- azeite virgem extra
- salmão
- 1/2 limão
- malaguetas
- sal
Salmão para mim só no papelotte cheio de limão e alho, ou então pan fried - lombos - para ficar com aquela pele beeeeeem estaladiça e crocante, ou numa massada de peixe adooooro massada de peixe. Assim assado no forno não aprecio muito - mas como, se me derem ahahahahah!!
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Adoro arroz de ervilhas, é dos meus favoritos! E salmão é sempre apreciado! Beijinhos
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