The arrival of Fall had to be celebrated with a rich, dense and extremely tasty quiche. Practical and delicious, this quiche [as all which I have previously baked] can be made for many occasions [whether a relaxed or a simple lunch or thinly sliced, as a starter, for a more formal dinner], in addition to making a quick meal, with the advantage that it can be prepared the day before and heated the following day. I used fresh spinach, which is much tastier and better looking than the frozen one and the result was a delight.
Ingredients:
- 1 sheet puff pastry
- onion
- garlic
- 250g spinaches
- Sliced prosciutto
- chili
- 5 peppers mill
- salt
- 3 eggs
- 1 Greek yogurt
- 1 cottage cheese
A chegada do Outono tinha de ser celebrado com uma quiche rica, densa, extremamente saborosa. Prática e deliciosa, esta quiche [tal como todas as que já confecionei anteriormente] pode ser feita para inúmeras ocasiões [quer seja um almoço descontraído e simples ou um jantar mais cuidado, fatiada finamente, para uma entrada], para além de que faz uma refeição rápida, com a vantagem de poder ser preparada no dia anterior e aquecida no seguinte. Usei espinafre fresco, que é muito mais saboroso e tem melhor aparência que o congelado eo resultado foi uma delícia.
Ingredientes:
- 1 folha massa folhada
- cebola
- alho
- 250g espinafres
- presunto fatiado
- piri piri
- mionho 5 bagas
- sal q.b.
- 3 ovos
- 1 iogurte grego
- 1 queijo fresco
Looks yummy..thanks for the recipe!
ReplyDeleteCheck out my new post Here!!!
Aida, you already know how much I adore your quiches, I think this is the best way to welcome October. It must be so delicious and tasty, super yummy indeed! Hugs and have a wonderful new month! xo
ReplyDeleteQue bela quiche ,perfeita para o meu almoço
ReplyDeleteBjs
Já fiz quiche de espinafre e presunto e é tãooooooooo bom!!!
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt/
It looks tasty. Beautiful presentation as always.
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