Ingredients:
- 8 clear of organic eggs
- 250g Sugar
- 350g wheat flour with baking powder
- 1 teaspoon baking powder
- 100g of liquuid butter
- 1/2 cup milk
- zest of 1 lemon
Whisk the egg whites with the sugar. Reserve. Beat butter with sugar and lemon zest. Add the flour and baking powder and beat some more. Add the milk and beat again. Finally, geently add the egg whites into the batter. Grease a pan with butter and sprinkle it with flour. Take to bake at 180 °C in preheated oven for about 40m.
Ingredientes:
- 8 claras de ovos biológicos
- 250g de açúcar
- 350g de farinha trigo com fermento
- 1 colher chá de fermento em pó
- 100g de manteiga líquida
- 1/2 chávena de leite
- raspa de 1 limão
Adoro bolos com claras ficam sempre muito fofos.
ReplyDeleteEsse tem um aspecto delicioso.
bj
É muito parecido com um que fiz há uns tempos, ficou tipo pão de ló, muito bom! Beijinhos
ReplyDeleteThank you so much for this recipe!
ReplyDeleteIt looks so yummy!
Sugarcandycandy.blogspot.com
Os bolos de claras são super leves, adoro :)
ReplyDeleteBeijinhos ...
Gulosoqb.blogspot.pt
Adoro bolos de claras, ficam bem fofos e tão leves!
ReplyDeletehola Aida !! que delicia de bolo. espero que tengas un buen fin de semana
ReplyDeletecariños