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September 25, 2014

Fuet Extra & Cherry Tomato Quiche


This was another experience which I highly recommend because it is so tasty and so harmonious in the combination of the ingredients that are sure you will to want to try. A good fat slice stuffed with caramelized red onion, freshly baked tomatoes, fresh cheese ... can it get any better? Of courseit can! Just add a nice handful of chorizo ​​fuet extra [the imperative ingredient], peeled and cut into slices and suddenly, at the first bite, close your eyes, and you will feelmagically transported to a Parisian terrace, where hot or cold , this slice will your ultimate treat!  

Ingredients:
  • 1 sheet of puff pastry
  • cherry tomato
  • red onion
  • 1 fresh cheese
  • 1 Greek yogurt
  • black pepper   
  •  chili
  • 3 eggs
  • extra virgin olive oil
  • 5 peppers mill
  • ​​extra fuet chorizo
Caramelize the onions in a frying pan with olive oil, a pinch of salt and piri-piri. Beat the eggs until foaming, add the Greek yogurt and fresh cheese and berries 5 mill. Separately, sauté the diced tomato in olive oil. Pour the onion in the base of puff pastry bite beforehand with a fork and add the pieces of the prepared tomato salteado.Deitar and add the sliced ​​chorizo ​​fuet properly without the extra skin. Lead to pre-heated oven at 180 ° about 35 minutes.


Esta foi outra experiência que recomendo vivamente, pois é tão saborosa e tão harmoniosa na conjugação dos ingredientes que certamente vão querer experimentar. Uma fatia bem gorda recheada de cebola roxa caramelizada, tomates fresquinhos, queijo fresco...será que pode melhorar? Claro que sim! É só juntar uma mão bem cheia de chouriço fuet extra [ingrediente imperativo]sem pele e cortado às rodelas e de repente, à primeira dentada, se fechar os olhos, sentir-se-á magicamente transportado para uma esplanada parisiense, onde quente ou fria, essa fatia será o seu derradeiro deleite!

Ingredientes:
  • 1 folha de massa folhada
  • tomate cherry
  • cebola roxa
  • 1 quejo fresco
  • 1 iogurte grego
  • pimenta preta
  • piri piri
  • 3 ovos
  • azeite virgem extra
  • moinho 5 bagas
  • chouriço fuet extra
Numa sertã caramelizar a cebola com azeite, uma pitada de sal e piri-piri. Bater os ovos até fazer espuma, juntar o iogurte grego e o queijo fresco e o moinho 5 bagas. Separadamente, refogar o tomate cortado aos pedaços em azeite. Deitar a cebola na base de massa folhada previamente picada com um garfo e juntar os pedacinhos do tomate salteado.Deitar o preparado e  adicionar as rodelas de chouriço fuet extra devidamente sem a pele. Levar ao forno pré aquecido a 180º cerca de 35 minutos.



7 comments:

  1. O aspecto é do melhor, que maravilha!

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  2. yummy! I love it. great post. xx Tolly
    http://taro-collection.blogspot.com

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  3. Ai zezuuuuuuuus que eu adorooooooooo fuet, nham nham!!
    http://bloglairdutemps.blogspot.pt/

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  4. Yep, definitely can! Looks mouthwatering Aida, is almost lunch hour, give me a slice please!:)

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  5. Hola Aída querida! Me encanta el tomate cherry l es una delicadtes

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