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October 26, 2016

Veggies Chinese Crepes


 Ingredients:
  • filo pastry
  • carrots
  • purple cabbage
  • red onion
  • carrots
  • mushrooms
  • soya beans
  • olive oil
  • soy sauce

Begin by cooking the red cabbage cut into pieces and carrots
in boiling water with salt.Drain the cooking water and set aside. In a fryer with oil place the red onion in slices until its browned and then add cabbage, carrots, mushrooms and, finally, the bean sprouts and two tablespoons of soy sauce. Mix all the ingredients well and let cook. Cut the filo pastry sheets into four squares and brush each one with olive oil on both sides. I advise you to put three leaves instead of the only 2 I've used. Place the filling in the middle, after it has cooled and close very well, squeezing everything in a roll. Grease a pan with olive oil and take it to the preheated oven at 200 ° until golden. Serve hot.


 Ingredientes:
  • massa filo
  • cenouras
  • couve roxa
  • cebola roxa
  • cenouras
  • cogumelos
  • rebentos de soja
  • azeite
  • molho de soja
Começar por cozer em água a ferver com sal as couve roxa cortada aos pedacinhos e a cenoura. Escorrer bem a água da cozedura e reservar. Numa sertã com azeite alourar a cebola roxa às fatias e adicionar depois a couve, as cenouras, os cogumelos e, por fim, os rebentos de soja e duas colheres de sopa de molho de soja. Envolver tudo muito bem e deixar apurar. Cortar as folhas de massa filo em quatro e pincelar cada uma com azeite, dos dois lados. Aconselho a colocar 3 folhas em vez das 2 que usei. Colocar o recheio no meio, depois de arrefecido e fechar muito bem, apertando tudo num rolinho. Untar um tabuleiro com azeite e levar ao forno pré aquecido a 200º até alourar. servir quente.

1 comment:

  1. Aqui esta uma coisa que nunca comi, gostei do recheio.
    Devem ser uma delicia.

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