Ingredients:
- blackberries, strawberries, raspberries, gooseberries
- 2 shortcrust pastry sheets
- 200g white Chocolate
- 2 drops vanilla extract
- 200 ml cream
- 2 gelatine sheets
Preheat the oven to 200ºC. Bake the dough pricking the bottom with a fork and set aside to cool after baked. Put the gelatin in a bowl with cold water. In a small saucepan, heat the cream. Out of the heat, add the gelatin previously drained. Mix to dissolve the gelatin and pour the hot cream into a bowl containing the chocolate cut into pieces and the vanilla extract drops and then mix for a creamy ganache. Put the cream into the crusty tart. Let cool completely and decorate with the fruits. Place the pie in the freezer for about 20 m and then take it to the refrigerator for at least 1 hour.
Ingredientes:
- amoras, morangos, framboesas, groselhas
- 2 folhas massa quebrada
- 200 gr de Chocolate branco
- 2 gotas de extrato de baunilha
- 200 ml de natas
- 2 folhas de gelatina
Pré-aqueça
o forno a 200ºC. Coza a massa picando o fundo com uma garfo e deixe de
parte à arrefecer.Demolhe as folhas de gelatina numa taça com água fria.
Numa caçarola pequena, aqueça as natas.Fora do lume, junte a gelatina
previamente escorrida.Mexa até dissolver a gelatina e deite o creme
quente numa tigela contendo o chocolate partido em pedaços e as gotas do extrato de baunilha e, de
seguida, misture para obter um chocolate cremoso.Verta o preparado sobre
a base da tarte. Deixe arrefecer completamente e decore com as frutas. Coloque a tarte no congelador cerca de 20m e leve depois ao
frigorífico pelo menos 1 hora.
Aida!
ReplyDeleteAmanhã Volto!!!
Fiquei com fome de ver tanta coisa com optimo aspecto!
Beijos