Ingredients:
- potatoes
- turnip
- carrots
- onion
- water
- salt
- extra virgin olive oil
- 1 spicy chorizo
- pasta
- 2 cans of chickpeas
In a pot with water cook the vegetables cut in cubes and season to taste with salt. After the vegetables are cooked, add a cooked chickpeas' can, let it boil a bit and grind all with the magic wand, but not completely. In the emanwhile add half a cup of extra virgin olive oil, let it boil and add another can of beans, pasta and sausage. Let simmer.
Ingredientes:
- batatas
- nabo
- cenouras
- cebola
- águia
- sal
- azeite virgem extra
- 1 chouriço picante
- massa meada
- 2 latas de grão de bico
Essa tua sopa ficou com aquele aspecto bem reconfortante!
ReplyDeleteAdoro esse tipo de sopas! Já há dias que não faço uma sopa assim com pedaços e com massa! Por acaso o meu filho mais velho ontem pediu se podia fazer uma sopa com massa! Vou já para a cozinha! Beijinhos
ReplyDeleteUma sopinha bem reconfortante , perfeita para os dias frios que ai vem
ReplyDeleteBoa semana
Adoro sopa de grão, aliás eu e leguminosas é daquelas coisas, sou completamente obcecada!! Mas sempre que penso em grão, infelizmente a minha mente vira-se logo para humus, ando mesmo maluca por humus ahahahah!!
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt/
My husband just asked me to make this soup. Thanks for the recipe!
ReplyDelete