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May 14, 2015

Peach Cheesecake

I don't know why it took me so long to try this combo of cheesacake and peaches but it surely was worth all the waiting - believe me it tastes as good as it looks. I have used tinned peaches for this recipe because they offer the best balance of sweetness, sourness and softness. This cheesecake is creamy, fruity and delicious.Will you try it soon?


Ingredients:

  • 1 package digestive biscuits
  • 200g unsalted butter
  • 1 can of canned peaches
  •  200ml  cream
  •  1 can of condensed milk
  •  1dl milk
  •  1package of Philadelfia cheese
  •  10 sheets of colorless gelatin
  •  1 peach gelatin

Grind the biscuits very well. Melt butter in the microwave for about 1 minute. Mix well and make a moldable dough. Line the bottom of a mould withwith removable
side with the biscuits. Place the   gelatin sheets in a bowl with water for 3 minutes. Beat the cheese with condensed milk. Add the firmly whipped cream. Remove the gelatin from the water, drain them well and melt in the microwave for about 30 seconds with the milk. Add the melted gelatin to the dough. Cut some peaches into small cubes and lightly add them to dough. Pour the dough into the mould and maintain it  in a refrigerator overnight. Prepare the gelatine package  boiling water150ml, dissolving gelatin powder and then add over 150ml of cold water. When the cheesecake is already solid, add the remaining peaches in half moons andput the gelatine very carefully on top. Let stand in the refrigerator until the gelatin is firm.


Ingredientes:
  • 1 pacote de bolachas digestivas
  • 200g de manteiga sem sal
  • 1 lata de pêssegos em conserva
  • 200ml de natas
  • 1 lata de leite condensado
  • 1dl leite
  • 1pacote de queijo Philadelfia
  • 10 folhas de gelatina incolor
  • 1 gelatina de pêssego

Triturar as bolachas muito bem. Derreter a manteiga no microondas durante cerca de 1 minuto. Misturar bem e fazer uma massa moldável. Forrar o fundo de uma forma com a lateral amovível com a bolacha. Colocar as folhas de gelatina numa taça com água durante 3 minutos. Bater o queijo com o leite condensado. Juntar as natas batidas bem firmes. Retirar as folhas de gelatina da água, escorrê-las bem e derreter no microondas cerca de 30 segundos com o leite. Misturar a gelatina derretida ao preparado. Cortar alguns pêssegos em pequenos cubinhos e envolver levemente no preparado.  Verter o preparado na forma e manter no frigorífico de um dia para o outro. Prepare o pacote de gelatina, fervendo 150ml de água, dissolvendo em gelatina em pó e em seguida junte mais 150ml de água fria. Quando o cheesecake já estiver sólido, disponha por cima os restantes pêssegos em meias luas e por cima certa a gelatina que preparou, com muito cuidado. Deixe ficar no frigorífico até a gelatina ficar firme.



5 comments:

  1. Eu adoro cheesecake e este deixou-me com água na boca.
    Ficou lindo, eu já comia uma fatia bem generosa
    bj

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  2. Não faço cheesecakes, por causa das folhas de gelatina: como a massa choux é algo que será sempre a minha nemesis e que nunca conseguirei usar convenientemente... mas que está lindo está!!
    http://bloglairdutemps.blogspot.pt/

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  3. It looks yummy and I am hungry, I would eat all of it right now. xoxo

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  4. Oh, damn, that looks good. I think I need to make a cheesecake...

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  5. Que delicioso !! Estoy tomando desayuno y medio hambre !!!

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