A fantastic blondies recipe by the very talented Rachel Allen, easy to bake and with excellent results proved perfect for a late afternoon snack, in rainy and cold afternoon. A delicious blend of the flavors of thewhite chocolate mixed with the peanut butter and its fudgy soft interior sided by an intense latte were the ideal company for a group of long-standing friends had a lot of catching up to do.
Ingredients:
- 100g unsalted butter [room temperature]
- 100 g peanut butter [room temperature]
- 200g white chocolate
- 2 teaspoons vanilla extract
- 150g brown sugar
- 150g plain flour
- 1 teaspoon baking powder
- 2 eggs
In a glass bowl beat the butter and peanut butter until it forms a clear, smooth cream. In a bowl, combine the brown sugar, walnuts and flour. Add the vanilla essence, the light brown sugar and 2 eggs and beat well. Add the white chocolate broken into coarse pieces and wrap with a spatula. Add the sifted flour and baking powder and wrap everything very well. Place the dough on a square board, previously buttered, lined with parchment paper and again smeared with butter. Take to a preheated oven at 170 ° and cook. Allow to cool, unmold and cut into squares.
Uma fantástica receita de blondies da muito talentosa Rachel Allen, fácil de confecionar e com resultados excelentes revelou-se perfeita para um lanche de final de tarde, chuvoso e frio. A mistura deliciosa dos sabores do chocolate branco com a manteiga de amendoim e o interior suave doce cremoso acompanhaados de uma intensa meia de leite foram a companhia ideal para um grupo de amigas de há longa data que há muito não punham a conversa em dia!
Ingredientes:
- 100g de manteiga sem sal [temperatura ambiente]
- 100 g manteiga de amendoim [temperatura ambiente]
- 200g de chocolate branco
- 2 colheres de chá de essência de baunilha
- 150g de açúcar mascavado
- 150g de farinha de trigo
- 1 colher de chá de fermento
- 2 ovos
Ena mas que coisa tão gulosa logo pela manhã, assim fico com desejos o dia inteiro!
ReplyDeletevisto assim fico logo a babar, not fair!!!
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt/
Manteiga de amendoim e chocolate branco parece-me uma excelente combinação
ReplyDeleteO aspecto esse esta muito apetitoso
bjs
Why did you do this to me? These are too tempting! ;)
ReplyDeletexoxo
KD
http://kdtrendingtopics.blogspot.com
Eu adoro blondies, porque adoro chocolate branco e tudo com ele!))) E também acho ótima a combinação de manteiga de amendoim e chocolate branco! Querida, obrigada pela ótima receita!
ReplyDeleteUm grande beijinho* ;)