Ingredients:
- 4 eggs
- zest of 2 small oranges
- juice of 2 small oranges
- 40ml liquid butter
- 250gr sugar
- 350g self-raising flour
- 1 teaspoon baking powder
- 1 dark choclate
- 1 package cream
Separate the yolks from the whites and whisk the egg whites. Reserve the whisked egg whites. Whisk the egg yolks with , the oil and the zest of the orange. Afterwards add the juice of the orange and whisk again. Add the flour and whisk, then involving the whisked egg whites. Pour it a mold buttered and sprinkl it with flour and take it to the oven pre heated at 180º for about 35-40 minutes.
Ingredientes:
- 4 ovos
- raspa de 2 laranjas pequenas
- sumo de 2 laranjas pequenas
- 40ml manteiga líquida
- 250gr açúcar
- 350g farinha com fermento
- 1 colher de fermento
- chocolate culinária
- 1 pacote natas
Maravilha de bolo, bem elegante e apetitoso!
ReplyDeleteChocolate e laranja casam na perfeição! Beijinhos
ReplyDeleteAdoro bolos com sabor a laranja e depois ainda leva essa maravilhosa cobertura.
ReplyDeleteNão dá mesmo para resistir, ficou divino
Também te acontece a ganache ficar demasiado liquida, detesto quando isso me acontece, ainda não consegui acertar bem com as medidas para ter a ganache perfeita, cremosa, sedosa e espessa...
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt/
Me lo comería ahora mismo...que aspecto mas delicioso tiene.
ReplyDeleteBesos