Ingredients:
- 2 cupsvflour mugs
- 1 teaspoon baking powder
- 6 eggs
- Sunflower oil 1/2 cup
- 1 liquid yogurt strawberry flavor
- Frosting: juice and zest of 1 lemon + 100g icing sugar
Separate the whites from the yolks and whisk the egg whites with 3 tablespoons of sugar. Reserve. In a bowl beat the egg yolks with the sugar until it forms a whitish foam and add then the flour, baking powder and yoghurt and mix well. Finally add the whisked egg whites gently. Take to a preheated oven at 180º for about 45 -55m. Remove from oven, let cool, unmold and make frosting to put on top.
Ingredientes:
- 2 canecas de farinha
- 1 colher de chá de fermento
- 6 ovos
- 1/2 caneca de óleo de girassol
- 1 iogurte líquido aroma de morango
- glacé: sumo e raspa de 1 limão + 100gr açúcar em pó
Adoro os teus bolos e adoro como nos presenteis sempre com flores tão bonitas! Beijinhos
ReplyDeleteo meu glace nunca fica com este aspecto, fogo, não consigo mesmo fazer um glace de jeito e bonito eheheh!!! Iogurte liquido de morango é coisa que comigo não funciona nada bem, mas consigo imaginar esta receita com outros iogurtes (piña colada veio logo á cabeça!!)
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt/
O bolo ficou mesmo muito bonito, que tentação!
ReplyDeletefine pics =)))
ReplyDeletenew post
www.live-style20.blogspot.com
Qué maravilloso bizcochoy el frosting le da un punto refrescante fantástico. Besos preciosa
ReplyDelete