Ingredients:
- 1 and 1/2 cups sugar
- zest of 3 oranges
- juice of 2 oranges
- 100 gr liquid butter
- 6 small eggs
- 125 ml of natural Greek yoghurt
- 2 cups of flour with baking powder
Preheat the oven to 180ºC. Separate the whites from the yolks and whisk the egg whites. Reserve. In a glass bowl place the sugar, eggs and zest of oranges. Add the butter and beat all well with electric mixer, until you get a creamy texture. Then add the yogurt and the juice of oranges and beat, and then the flour and beat well again. Finally, slowly add the egg whites and gently get it involved in the dough. Grease a mold with butter and sprinkle it with flour and take to a preheated oven at 180º for about 45m.
Ingredientes:
- 1 e 1/2 caneca de acúcar
- raspa de 3 laranjas
- sumo de 2 laranjas
- 100 gr de margarina Vaqueiro
- 6 ovos pequenos
- 125 ml de iogurte grego natural
- 2 canecas de farinha com fermento
Adoro bolo de laranja, adoro bolo de iogurte, os dois juntos só pode dar bom resultado!!
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt/
Adoro bolos de laranja e com iogurte ficam maravilhosos! Sabes, agora estou fã de bolos de liquidificador! São tão práticos de fazer e não demoram nada, é só juntar tudo e misturar, e não deixam nada a desejar! Antes de ontem fiz um de limão e adorámos! Beijinhos
ReplyDeleteGosto imenso deste tipo de bolo simples, que aspecto bom!
ReplyDeleteLove it!
ReplyDeletehttp://beautyfollower.blogspot.gr/
Este bolo parece delicioso! A "carinha" dele não engana. Gosto muito de bolos com laranja e vou salvar a receita.
ReplyDeleteBjn
Márcia