Ingredients:
- clams
- peeled shrimp
- chili
- 1 beer
- garlic
- Spaghetti
- butter
- extra virgin olive oil
In a pot with water, salt and a tablespoon of butter put the spaghetti to cook al dente. Set aside. In a frying pan put olive oil, chopped garlic, chilli and let it sauté. Add the peeled shrimp and let it sauté. Add a beer and let cook.Then, add the clams and let them open completely. In the meanwhile drain the spaghetti and put another frying pan with olive oil, 3 cloves garlic to sauté slightly. Put the spaghetti that olive oil and place it on a platter. Then pour the seafood and the respective sauce over the spaghetti and serve immediately.
Ingredientes:
- berbigão
- miolo de camarão
- piri piri
- 1 cerveja
- alho
- esparguete
- manteiga
- azeite virgem extra
Este é o tipo de pratos que mais se come cá por casa no Verão - mas com vinho branco em vez de cerveja, não aprecio marisco cozinhado em cerveja - seja com camarão, com ameijoas, com berbigão, ou com tintureira, é aquele tipo de jantar super rápido, super saboroso, que cozinho continuamente mas nunca me lembraria de pôr no blog, já vi que faço mal muahahahahh!!! E só por acaso vai ser o jantar cá em casa esta noite, agora fiquei mesmo cheia de vontade de comer isto!!
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt/
Que prato apetitoso! Gosto muito de camarão e de amêijoas também! Beijinhos
ReplyDeleteComo eu adoro um prato de massa com sabor a mar
ReplyDeleteFicou uma delicia
bj
Adorei a combinação de sabores!
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