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August 14, 2014

Chives & Bacon Quiche


The quiches' saga continues around here because every time I find more and more ingredients that appeal to me and that I feel like combining and the results have been very positive. It is a perfect dish for summer, because in addition to being fast and cheap, it's always great as a side dish for a fresh salad, looks great and, most importantly, is very tasty. Friends and family always congratulate me for the quiches and many have even have suggested several times that I start thinking about  making a business out of it... Someday ...
 

Ingredients:
  • 1 sheet of puff pastry
  • extra virgin olive oil
  • 1 onion
  • chives
  • chili
  • 5 peppers Mill
  • bacon sliced ​​very thin
  • 4 eggs
  • 1 fresh cheese
  • 1 Greek yogurt

In a frying pan, put a little extra virgin olive oil with 1/2 chopped onion and chives chopped in samll bits and let it and sauté slightly, with a pinch of salt,chili and 5 peppers Mill. After add up the bacon in thin slices cut into small pieces and allow it to sauté as well.  Allow to cool slightly and pour this mixture at the bottom of the tart mold already covered lined with the puff pastry sheet. In a bowl beat the eggs with the Greek yogurt and the fresh cheese and pour the mixture over the other ingredientes.Take to the oven, preheated at 200 degrees for 30 minutes.




A saga das quiches continua por estes lados, pois cada vez descubro mais ingredientes que me apetece logo combinar para fazer uma e os resultados têm sido francamente positivos. É uma prato perfeito para o verão, pois para além de rápido e económico, acompanha sempre bem com uma salada fresca, tem um ótimo aspeto e , o mais importante, é e mesmo saborosa. Os amigos e familiares parabenizam-me sempre pelas quiches e até já me sugeriram várias vezes que pensasse fazer disso um negócio...Qualquer dia...

Ingredientes:
  • 1 folha de massa folhada
  • azeite virgem extra
  • 1 cebola
  • cebolinho
  • piri piri
  • Moinho 5 bagas
  • bacon fatiado muito fininho
  • 4 ovos
  • 1 queijo fresco
  • 1 iogurte grego

Numa frigideira, coloca-se um pouco de azeite virgem extra com 1/2 cebola picada e o cebolinho cortado miudinho e refoga-se ligeiramente, com uma pitada de sal, piri piri e moinho cinco bagas. Depois acrecenta-se o bacon em fatias finas cortado em pedaços pequenos e deixa-se saltear. . Deixa-se arrefecer ligeiramente e verte-se este preparado no fundo da tarteira já coberta com a massa folhada. Numa tigela, batem-se os ovos, com o iogurte grego e o queijo fresco  e verte-se a mistura por cima dos outros ingredientes.Vai ao forno, pré-aquecido a 200 graus, durante 30 minutos.




















4 comments:

  1. This looks good hmm..will definitely try this! Ty for sharing ♥♥
    www.thefabulousgeek.blogspot.com

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  2. It's funny you should have the recipe. I just ate one slice at work.

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  3. Ficou tão apetitosa, que aspecto bom!

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  4. just WOW , nomnom

    N@NY

    It's my last post before getting married tommorow ,,
    ( Bride on the run )
    come & drop me some love ,,

    http://artofnanyslife.blogspot.com/

    P.S. Follow me on insta & i will instantly follow back @nanyslife

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