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September 14, 2016

Pink White Chocolate & Red Berries Tart



Ingredients:
  • mix of berries: cherries, strawberries, gooseberries, raspberries
  • 1 shortcrust pastry
  • 200g white Chocolate
  • 200 ml cream
  • 3 red gelatine sheets

Preheat the oven to 200ºC. Bake the dough pricking the bottom with a fork and  set aside to cool after baked. Put the gelatin in a bowl with cold water. In a small saucepan, heat the cream. Out of the heat, add the gelatin previously drained. Mix to dissolve the gelatin and pour the hot cream into a bowl containing the  chocolate cut into pieces and then mix for a creamy ganache. Put the cream into the crusty  tart. Let cool completely and decorate with the fruits. Place the pie in the freezer for about 20 m and then take it to the refrigerator for at least 1 hour.


Ingredientes:

  • mistura de frutos vermelhos: cerejas, framboesas, morangos, groselhas
  • 1 massa quebrada
  • 200 gr de Chocolate branco
  • 200 ml de natas
  • 3 folhas de gelatina vermelha

Pré-aqueça o forno a 200ºC. Coza a massa picando o fundo com uma garfo e deixe de parte à arrefecer.Demolhe as folhas de gelatina numa taça com água fria. Numa caçarola pequena, aqueça as natas.Fora do lume, junte a gelatina previamente escorrida.Mexa até dissolver a gelatina e deite o creme quente numa tigela contendo o chocolate partido em pedaços e, de seguida, misture para obter um chocolate cremoso.Verta o preparado sobre a base da tarte. Deixe arrefecer completamente e decore com as frutas. Coloque a tarte no congelador cerca de 20m e leve depois ao frigorífico pelo menos 1 hora.

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