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July 14, 2016

Peaches Tart

Imagine the  juiciest, most succulent peaches from my inlaws farm filling a melt-in-the-mouth caramelized creamy dough surrounded by a buttery crisp pastry and you'll have heaven on earth on a hot summer day. Super simple and with a rustic homemade look, this tasty straightforward and effortlessly scrumptious dessert suits one of my favourite ripe summer fruits perfectly. Heavenly flavor, indescribable bliss - believe me, you'll want a big slice of this one!

Ingredients:
  •  peaches 
  • 1 shortcrust pastry packaging 
  • 3 eggs 
  • 50 g flour 
  • 150 g sugar 
  • 1 cup milk 
  • light  brown sugar for sprinkling
Turn the oven to 200 ° and line a tart mold with the dough, leaving the parchment paper so won't have to grease it. Cut the peaches in half-moons and arrange them in circular rows on the pastry and fold the edges inward. Place then the remaining ingredients in a highball glass, grind all with the magic wand, pour over the peaches, cover with light brown sugar and take to the in the oven until golden (about 35 minutes).

Ingredientes:
  • pêssegos
  • 1 embalagem de massa quebrada
  • 3 ovos
  • 50 g de farinha
  • 150 g de açúcar
  • 1 chávena de leite
  • açúcar amarelo para polvilhar
Ligue o forno a 200º e forre uma tarteira com a massa, deixando o papel vegetal para não ter que untar. Corte os pêssegos em meias-luas  e disponha-as em filas circulares sobre a massa e dobre as bordas para dentro. Coloque de seguida os restantes ingredientes num copo alto, passe tudo com a varinha mágica, verta sobre os pêssegos, cubra com açúcar amarelo e leve ao forno até ficar dourada (cerca de 35 minutos).

4 comments:

  1. Bem simples de fazer, gosto muito de tartes com fruta, deve ter ficado aapetitosa.

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  2. Gostei muito desse aspecto bem rústico!

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  3. Adorei a tarte, o aspecto é mesmo delicioso e agora com o calor só pedia mesmo para colocares uma bola de gelado e pronto, não saia mais da mesa ;)
    Beijinhos ...
    Guloso qb

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  4. adoro tartes de pessegos, é daquelas coisas que mandem vir e eu comoooo!
    https://bloglairdutemps.blogspot.pt/

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