Peaches Tart
Imagine the juiciest, most succulent peaches from my inlaws farm filling a melt-in-the-mouth caramelized creamy dough surrounded by a buttery crisp pastry and you'll have heaven on earth on a hot summer day. Super simple and with a rustic homemade look, this tasty straightforward and effortlessly scrumptious dessert suits one of my favourite ripe summer fruits perfectly. Heavenly flavor, indescribable bliss - believe me, you'll want a big slice of this one!
Ingredients:
- peaches
- 1 shortcrust pastry packaging
- 3 eggs
- 50 g flour
- 150 g sugar
- 1 cup milk
- light brown sugar for sprinkling
Turn the oven to 200 ° and line a tart mold with the dough, leaving the parchment paper so won't have to grease it. Cut the peaches in half-moons and arrange them in circular rows on the pastry and fold the edges inward. Place then the remaining ingredients in a highball glass, grind all with the magic wand, pour over the peaches, cover with light brown sugar and take to the in the oven until golden (about 35 minutes).
Ingredientes:
-
pêssegos
-
1 embalagem de massa quebrada
-
3 ovos
-
50 g de farinha
-
150 g de açúcar
-
1 chávena de leite
- açúcar amarelo para polvilhar
Ligue o forno a 200º e forre uma tarteira com a
massa, deixando o papel
vegetal para não ter que untar. Corte os pêssegos em meias-luas e disponha-as em filas circulares sobre a massa e
dobre as bordas para dentro. Coloque de seguida os restantes
ingredientes num copo alto, passe tudo com a varinha mágica, verta sobre os pêssegos, cubra com açúcar amarelo e leve ao forno até ficar dourada (cerca de 35 minutos).
Bem simples de fazer, gosto muito de tartes com fruta, deve ter ficado aapetitosa.
ReplyDeleteGostei muito desse aspecto bem rústico!
ReplyDeleteAdorei a tarte, o aspecto é mesmo delicioso e agora com o calor só pedia mesmo para colocares uma bola de gelado e pronto, não saia mais da mesa ;)
ReplyDeleteBeijinhos ...
Guloso qb
adoro tartes de pessegos, é daquelas coisas que mandem vir e eu comoooo!
ReplyDeletehttps://bloglairdutemps.blogspot.pt/