Summer Salad #15
The fresh, tangy cournichons of this salad and vinaigrette dressing pair well with rich-tasting, spicy sardines, though I bet that the word “sardine” by itself is enough to put most people off, but why not give these a try? Canned sardines are low in mercury, high in omega-3 fatty acids, iron, calcium, and potassium, very affordable and they taste really good, so you'll have an healthy meal and a delicious one!
Ingredients:
- 1 can sardines in spicy tomato
- cherry tomato
- ripped beet
- purple Onion
- cucumber
- cournichons in pickles
- vinaigrette sauce
- corn bread
Ingredientes:
- 1 lata sardinha em tomate picante
- tomate cherry
- beterraba ripada
- cebola roxa
- pepino
- cournichons em pickles
- molho vinagre
- broa de milho
Não suporto sardinhas a não ser... enlatadas!! De quando em vez lá compro uma lata e faço umas saladas ou uma versão de puttanesca que sai uma maravilha.
ReplyDeletehttp://bloglairdutemps.blogspot.pt
Estou a vir aqui a más horas! Todas as vezes que venho ou abres-me o apetite para o lanche, ou abres-me o apetite para o almoço! Tenho de passar a cá vir de barriga cheia! Beijinhos
ReplyDeleteIt looks like a full meal with the meat and all.
ReplyDeletewww.chicfromhair2toe.com